Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tarka japán kecskerágó 15-20 cm (Euonymus japonicus Bravo)

2.490 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Dísznövény
Szállítási méret: 15-20 cm, 1,5 literes konténerben

Leírás

A tarka japán kecskerágó  közepes termetű, 1,5-2 méter kifejlett magasságú, sűrű, felfelé törő ágrendszerű, idősebb korban kissé kiszélesedő örökzöld cserje. Levelei fényesek, hosszúkás tojásdadok, a levélszél fogazott. A levél alapszíne sötétzöld, melyet világosabb zöld „mozaikosság” és fehér levélszegély díszít. Apró, kisméretű, jelentéktelen virágai a nyár folyamán nyílnak. A virágokból piros bogyós termés fejlődhet.

Laza szerkezetű, jó vízáteresztő képességű, tápanyagban gazdag talaj ideális a számára. Közepes fényigényű növény, de a napos helyeken is szépen fejlődik. A nagyon erős napsütést érdemes kerülni. Vízigénye közepes, a rendszeres öntözést meghálálja. Kedveli a kissé párás mikroklímát.

Öntözzük rendszeresen, főleg aszályos időszakokban. Fiatal növények tövét érdemes takarni a tél időszakban. Szabad és nyírott sövényként is telepíthető. Szükség esetén metszeni évente egyszer szükséges, lassabb növekedési üteme miatt.

Szállítási méret: 15-20 cm, 1,5 literes konténerben


Figyelem! Fontos információk!

  • Feltüntetett képek:

A növények feltüntetett képei illusztrációk! Az esetek többségénél a kifejlett állapotot mutatják be! (Pl. Japán fűz, Amerikai tulipánfa) A csemetékről igyekszünk minden érintett növényünkhöz képet feltölteni. Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

  • Futárszolgálat

Megrendelt növényeink többségét a Magyar Posta szállítja ki. 1 munkanapos szállítási határidővel kézbesítik a növényeket. (Pl. ha kedden feladjuk az Ön csomagját, akkor azt szerdán Ön már át is veheti az MPL-től.) A futár munkaidejét és munkáját mi nem tudjuk kontrollálni. Továbbá mi nem ismerjük a futárok elérhetőségeit. A kézbesítés napján a Magyar Posta értesítést küld smsben vagy e-mailen.

  • Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás, földlabda szétesése. Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki és szakszerűen ültessék el!

  • Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni. Amennyiben átvételt követő 24 órán belül nincs visszajelzés a kapott növénnyel kapcsolatban, abban az esetben a vásárlást sikeresen lezárjuk!

  • Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.