Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

 

 

 

 

 

Szállítási információk                                  

 

Kertészetünk dísznövények értékesítésével foglalkozik, ezért a szállítási határidők, módok másképpen alakulnak, mint például egy elektronikai webáruház esetén.

Az első legfontosabb különbség, hogy minden növénynek megvan a maga ültetési ideje, igénye. Ezért egyértelmű, hogy a téli időszakban is fogadunk megrendeléseket, de azon rendeléseket előrendelésként kezeljük. Amennyiben az időjárási viszonyok még a rendelt növény ültetéséhez nem adottak, addig várunk a rendelés kiszolgálásával, amíg minden körülmény megfelelő nem lesz a növény ültetéséhez.

Természetesen a rendelés leadását követően, minden Kedves Vásárlónkat tájékoztatjuk a lehetséges szállítási időpontokról.

 

Mely szállítási módokat lehet igénybe venni?

A megrendelések kiszállítása a következő módokon történhet:

  • Személyes átvétel telephelyünkön
  • Kiszállítás MPL futárszolgálattal (ezen esetben a Magyar Posta futárszolgálata fogja rendelését házhoz szállítani)
  • Kiszállítás Posta Pontra (általában benzinkutak, újságosok stb. tartoznak ezen kategóriába, a partnerek pontos listája a Magyar Posta honlapján megtalálhatók, de a rendelés során is kiválasztható)
  • Házhozszállítás cégünk által (ebben az esetben kollegánk személyesen viszi házhoz a megrendelt termékeket, előre egyeztetett időpontban)
  • Kiszállítás Foxpost automatába (A megrendelt termékek, egy Ön által előre megadott foxpost csomagautomatába kerülnek kiszállításra)

 

A kiszállítási díjak meghatározása

 

A kiszállítási díjak MPL futárszolgálat és Posta pontra történő szállítás esetén a megrendelt termékek összsúlya alapján kerülnek meghatározásra. Ezen esetekben a megrendelt termékek összsúlya maximum 40 kg lehet. Amennyiben ezt a súlyt az Ön rendelése túl lépi, úgy ezen szállítási módok nem választhatóak.

 

Foxpost esetében fix díjakkal dolgozunk, de ez a szállítási mód általában a kisebb méretű növények és kis mennyiség esetén vehető igénybe, mivel a csomagautomaták boxmérete meghatározott.

 

!!! Cégünk általi házhozszállítás esetén a megrendelés során a rendszer "0" Ft-tal számol. A pontos költség a rendelés leadása után kerül meghatározásra a telephelyünktől (Zalaboldogfa) számított km alapján !!! Ezen szállítási mód esetében a szállítási idő akár 2-3 hetet is igénybe vehet, mivel a költséghatékonyság miatt igyekszünk a rendeléseket "körtúrákban" kiszállítani. Így Önnek is jelentős kedvezménnyel tudjuk a növényeket házhozszállítani.

 

Eljárás át nem vett csomagok esetén

A webáruházakból történő rendelésekre vonatkozó törvényi szabályozások értelmében, Vevő köteles a megrendelt csomagot átvenni, amennyiben csomagfeladás előtt, hivatalos lemondás a webáruházhoz nem érkezik.  Ha Ön nem elégedett a termékkel, saját költségén visszaküldheti azt részünkre. A vételárat természetesen visszafizetjük, amennyiben a növények egészségesen, életképesen és sérülés nélkül érkeznek vissza hozzánk!

Fontos, abban az esetben, ha Ön nem tartózkodik otthon amikor a futár a csomagot kézbetsíteni próbálja, akkor egy értesítőt fog hagyni Önnek, hogy melyik postán teszi letétbe a csomagot(MPL futárszolgálat esetében). Kérjük a csomagot mielőbb vegye át, mivel növényekről beszélünk. Növények késői átvétele esetén ebből adódóan azok kiszáradása, elpusztulása miatt a felelősség nem minket terhel.

Mit tegyek, ha sérült a csomag?

Nagyon fontos, hogy minden csomagot értékbiztosítva adunk fel. Amennyiben a csomag sérülten érkezik, nagyon fontos, hogy még a futárnak jelezze azt és készítsenek közösen egy jegyzőkönyvet, de vegye át a csomagot, mivel ez még nem azt jelenti, hogy a növények is sérültek. 

Ebben az esetben, kérem, mielőbb vegyék fel velünk a kapcsolatot.

         

Hogyan tudok fizetni?

Webáruházunkban az alábbi lehetőségeket tudja választani megrendelése kifizetéséhez.

  • Utánvét (+500 Ft tranzakciós költsége van)
  • Átutalás (kérjük ezen fizetési mód választásánál mindenképpen várja meg az általunk kiküldött díjbekérőt, majd ezen díjbekérő alapján utalja el az összeget)
  • Bankkártyás fizetés online, a Simple pay rendszerében 
  • Cégünk általi kiszállítás esetén Készpénzes vagy banki átutalásos fizetési lehetőség
  • Személyesen, telephelyünkön Készpénzes, Bankkártyás vagy "azonnali átutalás" fizetési módok közül választhat