Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Citromsárga terülő mirtuszlonc 20-30 cm (Lonicera nitida 'Lemon Beauty')

2.190 Ft
1.890 Ft
14%
Az akció időtartama: 2024. 05. 06. - 2024. 05. 31.
Menny.:db
Nem értékelt
Lonicera nitida 'Lemon Beauty' – Citromsárga terülő mirtuszlonc 1-1,5 m magas, levélzete élénkzöld sárga szegéllyel, örökzöld cserje. Sövénynövénynek ideális. Alak: 1-1,5 m magas, sötétzöld lombú, örökzöld cserje. Alakja kezdetben mereven felálló, sűrű ágú, csúcsa és az oldalhajtások elegánsan ívesen bókolók.

Leírás

A citromsárga terülő mirtuszlonc az örökzöld jellegű loncok közé tartozik. Alacsony, terülő, terebélyes bokor, amely 0,5-1,5 m magasságot ér el. Sűrű ágrendszere van, lombja különleges, apró, vékony, sárga-tarka levelei középen sötétzöldek. Egyedisége miatt kitűnik a kert többi növénye közül. A mirtuszlonc apró, fényes leveleivel díszít, sárgászöld virága és liláskék termése nem feltűnő. Talaj iránt nem igényes, a napos, félárnyékos helyet kedveli. Szoliterként, dézsás növényként, alacsony jelzősövényként alkalmazható, de leggyakrabban talajtakaró cserjeként ültetjük őket. Különleges hangulatával szinte bármelyik kertben a legdekoratívabb növényeink közé tartozhat.

Szállítási méret: 20-30 cm


Figyelem! Fontos információk!

  • Feltüntetett képek:

A növények feltüntetett képei illusztrációk! Az esetek többségénél a kifejlett állapotot mutatják be! (Pl. Japán fűz, Amerikai tulipánfa) A csemetékről igyekszünk minden érintett növényünkhöz képet feltölteni. Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

  • Futárszolgálat

Megrendelt növényeink többségét a Magyar Posta szállítja ki. 1 munkanapos szállítási határidővel kézbesítik a növényeket. (Pl. ha kedden feladjuk az Ön csomagját, akkor azt szerdán Ön már át is veheti az MPL-től.) A futár munkaidejét és munkáját mi nem tudjuk kontrollálni. Továbbá mi nem ismerjük a futárok elérhetőségeit. A kézbesítés napján a Magyar Posta értesítést küld smsben vagy e-mailen.

  • Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás, földlabda szétesése. Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki és szakszerűen ültessék el!

  • Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni. Amennyiben átvételt követő 24 órán belül nincs visszajelzés a kapott növénnyel kapcsolatban, abban az esetben a vásárlást sikeresen lezárjuk!

  • Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.