Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Oszlopos japán kecskerágó 20-25 cm (Euonymus japonicus 'Green Spire')

2.490 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Dísznövény

Szállítási méret: 20-25 cm, 1,5 literes konténerben

Leírás

Közepes termetű, sűrű, felfelé törő ágrendszerű, örökzöld cserje. Levelei fényesek, oválisak, a levélszél pedig fogazott. Apró, kisméretű, jelentéktelen virágai a nyár folyamán nyílnak. A virágokból piros bogyós termés fejlődhet. Laza szerkezetű, jó vízáteresztő képességű, tápanyagban gazdag talajt kedveli. Közepes fényigényű növény, de a napos helyeken is szépen fejlődik. Sárgás lombszíne miatt viszon a nagyon erős napsütést nem tűri. Közepes vízigényű a rendszeres öntözést meghálálja. Kedveli a kissé párás mikroklímát. A fiatal növények tövét érdemes takarni a téli időszakban. Szabad és nyírott sövényként is telepíthető. Szükség esetén metszeni évente egyszer szükséges, lassabb növekedési üteme miatt. A japán kecskerágó egy igen kedvelt dísznövény, hiszen leveleivel, formájával egyaránt a kertünk dísze, ráadásul örökzöld, így egész évben kertünk meghatározó eleme lehet. Kifejlett magasság: 1,5-2 m Kifejlett szélesség: 1,5-2 m Ültetési tőtáv: 1,5-2 m Virágzási idő: Június - Július Felhasználható szegélynövényként, szoliterként, talajtakaróként, de akár cserépben is nevelhető.

Szállítási méret: 20-25 cm, 1,5 literes konténerben


Figyelem! Fontos információk!

  • Feltüntetett képek:

A növények feltüntetett képei illusztrációk! Az esetek többségénél a kifejlett állapotot mutatják be! (Pl. Japán fűz, Amerikai tulipánfa) A csemetékről igyekszünk minden érintett növényünkhöz képet feltölteni. Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

  • Futárszolgálat

Megrendelt növényeink többségét a Magyar Posta szállítja ki. 1 munkanapos szállítási határidővel kézbesítik a növényeket. (Pl. ha kedden feladjuk az Ön csomagját, akkor azt szerdán Ön már át is veheti az MPL-től.) A futár munkaidejét és munkáját mi nem tudjuk kontrollálni. Továbbá mi nem ismerjük a futárok elérhetőségeit. A kézbesítés napján a Magyar Posta értesítést küld smsben vagy e-mailen.

  • Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás, földlabda szétesése. Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki és szakszerűen ültessék el!

  • Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni. Amennyiben átvételt követő 24 órán belül nincs visszajelzés a kapott növénnyel kapcsolatban, abban az esetben a vásárlást sikeresen lezárjuk!

  • Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.