Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Japánciprus szugifenyő törzsre nyírt 90 cm (Cryptomeria japonica stem)

41.990 Ft
35.990 Ft
14%
Az akció időtartama: 2024. 05. 03. - 2024. 05. 31.
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Dísznövény
A japánciprus (szugifenyő) szoliterként és örökzöld cserjecsoport tagjaként is ültethető, télálló örökzöld, mely metszés és alakítás nélkül is megtartja szép formáját. Ültetési helyéül napostól az árnyékos fekvésig bármilyen helyet választhatunk. 

Kedveli a párás környezetet, öntözést igényel!

Kertészetünk törzsre nyírt formában értékesíti.

Törzsmagasság: 80 - 90 cm

Leírás

A japánciprus (Cryptomeria japonica) Japán területén őshonos, különleges külsejű növény.

Szoliterként és örökzöld cserjecsoport tagjaként is ültethető, télálló örökzöld, mely metszés és alakítás nélkül is megtartja szép formáját. Ültetési helyéül napostól az árnyékos fekvésig bármilyen helyet választhatunk, bár napos helyen fejlődik legszebben.

Kedveli a párás környezetet, öntözést igényel, erre különösen a hajtásnövekedés időszakában figyeljünk oda. Jó vízgazdálkodású semleges vagy enyhén savas kémhatású talajba ültessük.

Kertészetünk törzsre nyírt formában értékesíti.

Törzsmagasság: 80 - 90 cm (18 literes konténerben)


Figyelem! Fontos információk!

  • Feltüntetett képek:

A növények feltüntetett képei illusztrációk! Az esetek többségénél a kifejlett állapotot mutatják be! (Pl. Japán fűz, Amerikai tulipánfa) A csemetékről igyekszünk minden érintett növényünkhöz képet feltölteni. Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

  • Futárszolgálat

Megrendelt növényeink többségét a Magyar Posta szállítja ki. 1 munkanapos szállítási határidővel kézbesítik a növényeket. (Pl. ha kedden feladjuk az Ön csomagját, akkor azt szerdán Ön már át is veheti az MPL-től.) A futár munkaidejét és munkáját mi nem tudjuk kontrollálni. Továbbá mi nem ismerjük a futárok elérhetőségeit. A kézbesítés napján a Magyar Posta értesítést küld smsben vagy e-mailen.

  • Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás, földlabda szétesése. Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki és szakszerűen ültessék el!

  • Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni. Amennyiben átvételt követő 24 órán belül nincs visszajelzés a kapott növénnyel kapcsolatban, abban az esetben a vásárlást sikeresen lezárjuk!

  • Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.