Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Arizóniai kék ciprus spriál formára nyírt 120-140cm (cupressus arizonica fastigiata spiral)

32.990 Ft
22.990 Ft
30%
Az akció időtartama: 2024. 06. 02. - 2024. 06. 30.
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Dísznövény

Az oszlopos Arizóniai ciprus “Cupressus Arizonica Fastigiata” gyors növekedésű, sűrű koronát nevelő örökzöld. Ezüstös-kék színben pompázó levelei miatt igen impozáns megjelenésű. 

Bármilyen laza talajban jól fejlődik. Meleg, védett napos helyre ültessük. Jól bírja a szárazságot és a meszes talajokat. Betegségekkel szemben ellenálló.

Kertészetünkben spirál formára nyírva értékesítjük.

Szállítási méret: 120 - 140 cm (18 literes konténerben)

Leírás

Az oszlopos Arizóniai ciprus “Cupressus Arizonica Fastigiata” gyors növekedésű, sűrű koronát nevelő örökzöld. Sűrű ágrendszere és ezüstös-kék színben pompázó levelei miatt igen impozáns megjelenésű. 

Gömb alakú termése, 25 mm átmérőjű, a beporzás utáni második évben érik. A termések sok éven keresztül zárva maradnak.

Bármilyen laza talajban jól fejlődik. Talajban nem válogat, meleg, védett napos helyre ültessük. Jól bírja a szárazságot és a meszes talajokat. Betegségekkel szemben ellenálló.

Kertészetünkben spirál formára nyírva értékesítjük.

Szállítási méret: 120 - 140 cm (18 literes konténerben)


Figyelem! Fontos információk!

  • Feltüntetett képek:

A növények feltüntetett képei illusztrációk! Az esetek többségénél a kifejlett állapotot mutatják be! (Pl. Japán fűz, Amerikai tulipánfa) A csemetékről igyekszünk minden érintett növényünkhöz képet feltölteni. Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

  • Futárszolgálat

Megrendelt növényeink többségét a Magyar Posta szállítja ki. 1 munkanapos szállítási határidővel kézbesítik a növényeket. (Pl. ha kedden feladjuk az Ön csomagját, akkor azt szerdán Ön már át is veheti az MPL-től.) A futár munkaidejét és munkáját mi nem tudjuk kontrollálni. Továbbá mi nem ismerjük a futárok elérhetőségeit. A kézbesítés napján a Magyar Posta értesítést küld smsben vagy e-mailen.

  • Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás, földlabda szétesése. Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki és szakszerűen ültessék el!

  • Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni. Amennyiben átvételt követő 24 órán belül nincs visszajelzés a kapott növénnyel kapcsolatban, abban az esetben a vásárlást sikeresen lezárjuk!

  • Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.